Πάγκοι

Ακρίτας Πάγκοι Κουζίνας – Πλήρες Χρωματολόγιο

Οι πάγκοι Ακρίτας δημιουργούνται με μοριοσανίδα ασυναγώνιστης αντοχής στην υγρασία, τις υψηλές θερμοκρασίες και την καθημερινή καταπόνηση. Ο συνδυασμός ποιότητας και σύγχρονου design καθιστά τους πάγκους Akritas μια εξαιρετική πρόταση για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Εξερευνήστε το ανανεωμένο χρωματολόγιο και τις σειρές Artika, Standard και Akritop και αποκτήστε, σε προσιτή τιμή, τον πάγκο κουζίνας – εργασίας που θα καλύψει απολύτως τις ανάγκες σας. Η έμπειρη ομάδα της Xilotech σε Αθήνα (Καισαριανή) και Γλυκά Νερά θα σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή για τον χώρο σας.

AKRITOP15

Οι πάγκοι εργασίας Akritop® έχουν ως βασικό πυρήνα τη μοριοσανίδα Akripan® ή την ανθυγρή μοριοσανίδα Hydropan®. Η ανθυγρή μοριοσανίδα Hydropan®, που χρησιμοποιείται για την παραγωγή των πάγκων Akritop®, χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα ανθεκτική στην υγρασία και είναι προδιαγραφής ΕΝ 312 τύπος P3. Το υλικό επικάλυψης τους είναι HPL ή CPL και παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στην τριβή, στη χάραξη, στις υψηλές θερμοκρασίες, στην υγρασία και στα οξέα. Οι πάγκοι εργασίας Akritop® είναι ιδανικοί για χρήση σε χώρους με ιδιαίτερες απαιτήσεις σε θέματα αντοχής και στεγανότητας όπως κουζίνες, μπάνια και εργαστήρια. Διαστάσεις Μήκος : 4,20 m Πλάτη : 60 cm με 1 κούρμπα και 40, 64, 80 cm  με 2 κούρμπες Πάχος : 30 mm και 40 mm Προφίλ : L και U Οι φωτογραφίες ενδέχεται να μην μπορούν να αποδώσουν πιστά τη χρωματική απεικόνιση των προϊόντων.

ARTIKA18

Οι πάγκοι ARTIKA® έχουν πυρήνα την αδιάβροχη μοριοσανίδα Ηydropan® πάχους 40mm και profil LR5 και UR5. H αδιάβροχη μοριοσανίδα Hydropan® – προϊόν της τεχνογνωσίας AKRITAS – παράγεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΕΝ 312 τύπος P5 και διακρίνεται για την αντοχή της σε μεγάλες μεταβολές θερμοκρασίας και υψηλή υγρασία. Οι διακοσμητικές επιφάνειες HPL που χρησιμοποιούνται στους πάγκους ARTIKA® συνιστούν τις πιο επικαιροποιημένες προτάσεις του σύγχρονου design. Διαστάσεις Μήκος : 4,20 m Πάχος : 40 mm Πλάτη : 60 cm με 1 κούρμπα και 40, 64, 80 cm με 2 κούρμπες Προφίλ : LR5 και UR5 Οι φωτογραφίες ενδέχεται να μην μπορούν να αποδώσουν πιστά τη χρωματική απεικόνιση των προϊόντων.

Standard27

Οι πάγκοι εργασίας Standard έχουν ως πυρήνα την μοριοσανίδα AKRIPAN® ή την αδιάβροχη μοριοσανίδα Hydropan®. Το υλικό επικάλυψης τους είναι το HPL, ένα υλικό που παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στην τριβή, στη χάραξη, στις υψηλές θερμοκρασίες, στην υγρασία και στα οξέα. Η αδιάβροχη μοριοσανίδα Hydropan® που χρησιμοποιείται για την παραγωγή των πάγκων Standard, χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα ανθεκτική στην υγρασία και είναι προδιαγραφής ΕΝ 312 τύπος P5 . Οι πάγκοι εργασίας Standard είναι ιδανικοί για χρήση σε χώρους με ιδιαίτερες απαιτήσεις σε θέματα αντοχής και στεγανότητας όπως κουζίνες, μπάνια και εργαστήρια. Διαστάσεις Μήκος : 4,20 m Πλάτη : 60 cm με 1 κούρμπα και 40, 64, 80 cm  με 2 κούρμπες Πάχος : 30 mm και 40 mm Προφίλ : L και U   Οι φωτογραφίες ενδέχεται να μην μπορούν να αποδώσουν πιστά τη χρωματική απεικόνιση των προϊόντων.

2107299996