Προϊόντα

Blum3

Τα εξαρτήματά Blum σας επιτρέπουν να υλοποιήσετε τις δικές σας δημιουργικές ιδέες επίπλωσης. Έχουμε όλα όσα χρειάζεστε για το άνοιγμα και το κλείσιμο συστημάτων ανύψωσης, καλαθιών και πορτών. Και με τις σωστές τεχνολογίες κίνησης, τα πάντα γίνονται ακόμη πιο εύκολα. Οι εξατομικευμένες υπηρεσίες και οι συσκευές συναρμολόγησης μάς επιτρέπουν επίσης να διευκολύνουμε τη ζωή των πελατών μας.

Cleaf3

Η Cleaf είναι μια ιταλική εταιρεία που παράγει καινοτόμες επιφάνειες και λύσεις για τις βιομηχανίες επίπλων και εσωτερικού σχεδιασμού. Τα πάνελ καθώς και τα φινιρίσματα κατασκευάζονται αποκλειστικά σε εργοστάσια της Cleaf στο Lissone και εφαρμόζονται παγκοσμίως από αρχιτέκτονες και εταιρείες για να δημιουργήσουν εμπνευσμένους χώρους για τη ζωή και την εργασία.

Ερμάρια κουζίνας0

Ερμάρια Xilotech

Πάγκοι Egger0

Ο Όμιλος EGGER είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές υλικών με βάση το ξύλο στην Ευρώπη. Στα δύο εργοστάσια παραγωγής πάγκων του Ομίλου στο 1 St. Johann στο Tirol (AT) και στο 19 Biskupiec (PL), παράγoνται πάγκοι σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς και των τάσεων, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Η αξιόπιστη διαθεσιμότητα και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μπορεί να σας δώσει το συγκριτικό πλεονέκτημα. Οι πάγκοι EGGER αποτελούν τη βάση για ξεχωριστά και σύγχρονα σχέδια κουζίνας. Για να είστε σίγουροι ότι εμπνέετε τους πελάτες σας, η έμπειρη διεθνής ομάδα της Egger έχει δημιουργήσει μια σειρά πάγκων που περιλαμβάνει διάφορους τύπους προϊόντων, μια ευρεία συλλογή σχεδίων, αρμονικές υφές και χρήσιμα συμπληρωματικά προϊόντα. Οπότε, έχετε ό,τι χρειάζεστε από μία και μόνο πηγή. Οι πάγκοι EGGER δεν χρησιμοποιούνται μόνο σε κουζίνες. Λόγω των πλεονεκτημάτων που προσφέρουν η αισθητική και η απόδοσή τους, χρησιμοποιούνται επίσης σε γραφεία, καταστήματα και σε διάφορες άλλες οικιακές εφαρμογές. Επιπλέον, είναι ανθεκτικοί, οικονομικοί, ευχάριστα ζεστοί στην αφή και εύκολοι στο καθάρισμα. Όλοι οι πάγκοι πληρούν τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Προτύπου EN 438.